HEMŞEHRİMİZ CİDE KAYMAKAMI OLDU

Daha önce Kastamonu Valiliği Özel Kalem Müdürlüğünde görev yapmış olan Kaymakam Şükrü Alperen Göktaş, İlçemize atandı. Kaymakam Göktaş, bugün ilçemizdeki görevine başladı. Hükümet Konağı önünde kurum amirleri tarafından karşılanan Kaymakam Göktaş, daire amirleri ile kısa bir toplantı yaptı.

Aslen Taşköprü ilçesinden olan Şükrü Alperen Göktaş, 2012 yılında Selçuk Üniversitesi İktisat Fakültesini bitirdi. 2013 yılında Kastamonu Valiliği Özel Kalem Müdürlüğünde göreve başladı. 2018 yılında Kaymakamlık sınavını kazanarak Cide’ye ataması yapıldı.

Yaklaşık bir yıldır Cide Kaymakamlığına Şenpazar Kaymakamı Orhan Yalınız vekalet ediyordu.

Kaymakamımıza  görevinde başarılar diliyoruz.