Hanönü'de Ortaokul İnşaatı Çalışmaları

Hanönü Belediye Başkanı Serkan Uçar, Şehit Faruk Karagöz Ortaokulu inşaatında çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Çalışmaları inceleyen Uçar, AA muhabirine, okulun ikinci dönemde açılmasının hedeflendiğini belirtti.

Üç kat olan okulun 400 öğrenci kapasiteli olduğunu aktaran Uçar, şunları söyledi:

"Büyük bir kısmı tamamlanan tesisin bitirilmesi işini alan yüklenici firma, çalışmalarını sürdürüyor. Tesis bittikten sonra inşallah, ikinci dönem eğitim öğretimde tesisin hizmete girmesini ümit ediyoruz."

İlçe Milli Eğitim Müdürü Serkan Demirkıran ise Şehit Faruk Karagöz Ortaokulunun 2 bin 700 metrekare alan içinde bulunduğunu vurgulayarak, binada 12 derslik olduğunu kaydetti.

Yaklaşık 15 gün içinde geçici kabulün yapılacağını ifade eden Demirkıran, ikinci dönem hizmete girmesi için bütün çalışmaların aralıksız olarak devam ettiğini sözlerine ekledi.

11.12.2017 Okunma Sayısı: 179