Hanönü'de Kan Bağışı Kampanyası

Hanönü Çok Programlı  Anadolu Lisesi, Bilim, Fen ve Teknoloji Kan Bağışı Kulübü ve Türk  Kızılay'ı işbirliğiyle ilçede kan bağışı kampanyası düzenlendi.

Hanönü Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen kan bağışı kampanyasına,  Hanönü Kaymakamı Mustafa Hamit Kıyıcı da kan vererek katkı sağladı.

Türk Kızılayı  Hanönü Şubesinin kapatılmasının ardından bu görevi  Hanönü Çok Programlı  Anadolu Lisesi Bilim, Fen ve Teknoloji Kan Bağışı Kulübü üstlendi.

Hanönü Çok Programlı  Anadolu Lisesi Müdürü  Fatih Özbay, yaptığı açıklamada, "Ülkemizde her 4 saniyede 1 ünite kana ihtiyaç var. Her bir kan bağışı 3 kişinin hayatını kurtarıyor. 1 kan bağışı yapalım, 3 hayat kurtaralım." diye konuştu.

Özbay, "Kampanyada emeği geçen  Türk Kızılayı'na,  Hanönü Çok Programlı  Anadolu Lisesi öğrencilerine, idaresine, eğitimcilerine ve kan bağışında bulunarak bizleri destekleyen  Hanönü halkına çok teşekkür ederiz." dedi.