İstemek "istiyorum" demek değil, harekete geçmektir. (A.Maurrois)

Kaza Yapan Otobüste 127 Kaçak Yakalandı

Hanönü İlçesi'nde maddi hasarlı kazaya karışan otobüste, yasa dışı yollarla ülkeye giriş yapan 127 kaçak yakalandı.

Hanönü İlçesi'nde akşam saatlerinde Ali Rıza K. yönetimindeki otobüs, henüz sürücüsü ve plakası belirlenemeyen otomobille çarpıştı. Maddi hasarın meydana geldiği kaza yerine polis ekipleri sevk edildi. Gelen ekipler, otobüste bulunan yolcuların ülkeye kaçak yollarla girdiklerini belirledi.  Kamerun,  Pakistan ve  Afganistan uyruklu 127 kaçak, ilçedeki spor salonuna götürüldü.

Ağrı'nın  Doğubeyazıt İlçesi'nden ülkeye giriş yapan aralarında çocuk ve kadınların da bulunduğu kaçakların  İstanbul'a gitmek için yola çıktıkları, buradan da  Avrupa ülkelerine gitmek istedikleri tespit edildi.

Spor salonunda sağlık kontrolünden geçirilen kaçaklar, yapılacak işlemlerin ardından Kastamonu Göç İdaresi Müdürlüğü'ne teslim edilecek.