- Aidat ve bağışlarınızı Kastamonu Ziraat Bankası İban No TR400001000151532932985001 nolu hesaba yatırabilirsiniz.
Hanönü Hakkında
Derneğimiz Hakkında
Duyurular

HANÖNÜ ŞEYH ŞABAN-I VELİ CAMİİNE YARDIM T.C. ZİRAAT BANKASI TR58 000 100 170 30000 1975 55 25

- Aidat ve bağışlarınızı   Kastamonu Ziraat Bankası İban No TR400001000151532932985001 nolu hesaba yatırabilirsiniz.

DERNEK ÜYELERİMİZİN DİKKATİNE!
Akaryakıt alışverişlerinizi Devlet Hastanesinin altındaki
OPET Ekmekciler, Taşköprü yolu üstündeki OPET Ekmekciler ve Devrekani yolu üstündeki Opet ten alınız.

Pür su ve Ocak tüpü nü ise AYGAZ dan alırsanız sonunda Kastamonu Hanönü derneği adına fiş kestiriniz.

UNUTMAYINIZ Kİ  HER ALIŞ VERİŞİNİZDEN BU FİRMALARDAN DERNEĞİMİZE BAĞIŞ GELMEKTEDİR.

TÜM ÜYELERİMİZ TANIDIKLARINA DA BU İLANI ULAŞTIRSIN.

Kastamonu Hava Durumu
Etkinlik Takvimi
Döviz Bilgieri
Merkez Bankası Döviz Kuru
  ALIŞ   SATIŞ
USD 3,9525   3,9596
EURO 4,6378   4,6461

Özlü Sözler
İstemek "istiyorum" demek değil, harekete geçmektir. (A.Maurrois)
Sponsorlarımız
   Resmi büyüt -- Web sitesine git

Derneğimizin Çalışmalarını Nasıl Buluyorsunuz?

Sitemizi Tavsiye Ediniz
Sitemizi arkadaşlarınıza tavsiye ederseniz memnun kalırız.

MESAJI OKUYUNUZ

Değerli Üyelerimiz,Kıymetli Hemşehrilerimiz,Saygıdeğer Hanımefendiler -Beyefendiler,Sitemizi ziyaret eden siz değerli konuklarımız,Kuruluşundan bu yana elimizden geldiğince sizlerinde destekleriyle hizmet anlamında bazı şeyler yaptık,bundan sonra da yapmaya devam edecegiz. Tabiki çokluk olan yerde dert de bitmez eksik de , yeterki yapılan her şey iyi niyet ve gayret içersinde devam etsin.

Takdir edersiniz ki Resmi olarak derneğimizi kurduktan sonra faaliyetlerimiz biraz daha arttı. Burs verdiğimiz öğrenci sayısı arttı. Bunun yanında üye sayımızda da artmalar eksilmeler oldu,ama çalışmalarımız eskisinden daha kapsamlı olarak devam etti,

Hanönü-Kastamonu girişindeki OPET EKMEKCİLER ile Kastamonu Merkez de Devlet Hastanesinin altındaki OPET ten ve İnebolu Yolu Üstündeki OPET ten akaryakıt alımında derneğimiz adına fiş kestirmeniz Dernek için ekstra gelir olarak kayıtlarımıza girmektedir.

Sizler sadece aldığınız akaryakıt miktarı kadar fiş yazdıracaksınız. Herhangi bir ücret kesilmeyecek. Bunun yanında tüp ve su ihtiyaclarınızı Aygazdan temin ederseniz aynı şekilde Dernek adına fiş kestirmeniz halınde yine derneğimize ek gelir sağlamaktayız.

Malumunuz toplanan veya toplanamayan aidatlar la belirli işler yapmak zorundayız.

Ancak Öğrencilere Burs verme dışında Dini günlerde veya düğün cenaze merasimlerinde bizlere haber verilmesi durumunda yaklaşık 250 kişiye SMS kanalı ile anında haber verebiliyoruz. Bunun içinde kimseden ücret almadık .

Sosyal etkinlk kapsamında son olarak Ramazanı Şerifin 1.gecesi İftar Programı tertip ettik ve oldukca yüksek sayıda katılım gerçekleşti. Gönül isterdi ki tüm üyelerimizle birlikte olamk ancak bu her zaman mümkün değil.

Yine de gelen ve gelemeyen tüm üyelerimize teşekkür ediyorum.

Dernek Yönetimine talip olmak isteyen varsa hiç çekindene bize ulaşsın seve seve devretmeye razıyım, Bunu da açıkca iafede ettikten sonra hepinizi en kalbı duygularımla selamlar .Ramazanı Şerifin Ülkemize,İlimize,İlçemize ,İnsanlarımıza Tüm İslam Alemine Hayırlar Getirmesini Temenni ederim.

Saygılarımla.

İzzet GÜNBAY
Okunma Sayısı: 736

İzzet GÜNBAY Diğer Yazıları

facebook twitter youtube
Üye Giriş Paneli
E-posta:
Şifre:
Şifremi unutum
Başkan'ın Mesajı

MESAJI OKUYUNUZ

Son Eklenen Video
  ÇANAKKALE ŞİİRİ

Tüm videolar için tıklayınız.

Köşe Yazıları
Son Ziyaretçi Yorumları
SATILMIŞ AYBER

Tüm ziyaretçi yorumları için tıklayınız.

Günlük Gazeteler
Yararlı Linkler
- KASTAMONU DEVLET HASTANESİ
- HANÖNÜ SANAL GEZİNTİ
- NÖBETCİ ECZANE
- Anadolu Ajansı
- Arabanızın Vergi Borcunu Öğrenin
- Kosgeb
- SSK Gün Dökümü
- Ne Zaman Emekli Olurum
- Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müd.
- T.C. Kimlik numaranızı öğrenin
- TRT