İstemek "istiyorum" demek değil, harekete geçmektir. (A.Maurrois)

Değerli Üyelerimiz,Kıymetli Hemşehrilerimiz,Saygıdeğer Hanımefendiler -Beyefendiler,Sitemizi ziyaret eden siz değerli konuklarımız,Kuruluşundan bu yana elimizden geldiğince sizlerinde destekleriyle hizmet anlamında bazı şeyler yaptık,bundan sonra da yapmaya devam edecegiz. Tabiki çokluk olan yerde dert de bitmez eksik de , yeterki yapılan her şey iyi niyet ve gayret içersinde devam etsin.

Takdir edersiniz ki Resmi olarak derneğimizi kurduktan sonra faaliyetlerimiz biraz daha arttı. Burs verdiğimiz öğrenci sayısı arttı. Bunun yanında üye sayımızda da artmalar eksilmeler oldu,ama çalışmalarımız eskisinden daha kapsamlı olarak devam etti,

Hanönü-Kastamonu girişindeki OPET EKMEKCİLER ile Kastamonu Merkez de Devlet Hastanesinin altındaki OPET ten ve İnebolu Yolu Üstündeki OPET ten akaryakıt alımında derneğimiz adına fiş kestirmeniz Dernek için ekstra gelir olarak kayıtlarımıza girmektedir.

Sizler sadece aldığınız akaryakıt miktarı kadar fiş yazdıracaksınız. Herhangi bir ücret kesilmeyecek. Bunun yanında tüp ve su ihtiyaclarınızı Aygazdan temin ederseniz aynı şekilde Dernek adına fiş kestirmeniz halınde yine derneğimize ek gelir sağlamaktayız.

Malumunuz toplanan veya toplanamayan aidatlar la belirli işler yapmak zorundayız.

Ancak Öğrencilere Burs verme dışında Dini günlerde veya düğün cenaze merasimlerinde bizlere haber verilmesi durumunda yaklaşık 250 kişiye SMS kanalı ile anında haber verebiliyoruz. Bunun içinde kimseden ücret almadık .

Sosyal etkinlk kapsamında son olarak Ramazanı Şerifin 1.gecesi İftar Programı tertip ettik ve oldukca yüksek sayıda katılım gerçekleşti. Gönül isterdi ki tüm üyelerimizle birlikte olamk ancak bu her zaman mümkün değil.

Yine de gelen ve gelemeyen tüm üyelerimize teşekkür ediyorum.

Dernek Yönetimine talip olmak isteyen varsa hiç çekindene bize ulaşsın seve seve devretmeye razıyım, Bunu da açıkca iafede ettikten sonra hepinizi en kalbı duygularımla selamlar .Ramazanı Şerifin Ülkemize,İlimize,İlçemize ,İnsanlarımıza Tüm İslam Alemine Hayırlar Getirmesini Temenni ederim.

Saygılarımla.

İzzet GÜNBAY